BOŽIČNA RAZPRODAJA

velike ugodnosti

Ne zamudi akcije izdelkov sprinklesov, bleščic, izdelkov za peko in drugih pripomočkov za ustvarjanje. Res huda razprodaja!

dnevi
ure
minute
sekunde

Kaj pravijo uporabniki

Makesomesweets makesomesweets

ENKRATNA RAZPRODAJA

Sweet Color jedilna barvila so bazirana na gelu in so odlična izbira za barvanje hrane, kot so torte, kremna masa, sladoled in drugi sladkorji. Narejena so iz visokokakovostnih sestavin in so zelo učinkovita, saj dajejo hrani intenzivno barvo brez, da bi spremenila okus.

Sprinkles so majhne, okrasne bleščice, ki se uporabljajo za dekoracijo sladic in drugih jedi. V naši trgovini lahko najdete široko paleto različnih vrst sprinkles, od klasičnih barvnih do sladkih okusov, kot so čokolada ali vanilija. 

Sprinkles so odličen dodatek za vsako torto ali sladico, saj dajejo sladkim jedem pravo mero sladkobe in barve. Poleg tega so enostavni za uporabo, saj jih lahko enostavno posujete po površini sladice ali jedi.

Bleščice so majhne, okrasne dekoracije, ki se uporabljajo za dekoracijo sladic in drugih jedi. V naši trgovini ponujamo številne vrste bleščic, od klasičnih barvnih do sladkih okusov, kot so čokolada ali vanilija. Bleščice so odličen način za dodajanje bleščečega dodatka vašim sladicam in jedem, pa tudi za ustvarjanje privlačnega videza.

Če iščete ideje, kako vašim jedem dati privlačen videz brez spremembe okusa, potem si oglejte recepte na naši spletni strani ali socialnih omrežjih.

Stran uporablja piškotke.